- Yhdistyksen toiminnan rungon muodostavat erilaiset kerhot, jotka ovat kaikille jäsenille avoimia. Lisäksi järjestämme jäseniltoja, retkiä, seminaareja ja muita tapahtumia, joista osan yhteistyössä muiden kulttuurialan järjestöjen kanssa. 

- Yhdistyksessä toimii esiintyvä lausuntaryhmä Virvat, jolta voi tilata ohjelmaa tilaisuuksiin. Tiedustelut  Laura Ojalta:

- Jäsenet voivat vuokrata yhdistyksen toimitilaa Sommeloa 100 euron hintaan. Sommelossa on mahdollisuus järjestää juhlia ja tilaisuuksia. 

- Tiedot ajankohtaisesta toiminnasta löydät kohdasta Tapahtumat. Tervetuloa tutustumaan!

Kerhot

Käsityöpiiri: Aila Nieminen, 

Lukupiiri: Mila Hannikainen, 

Lukupiiri kokoontuu kuukausittain keskustelemaan kiinnostavista ja vaihtelevista kotimaisista ja ulkomaisista teoksista.

Runopiiri: Merja Totro, 

Tervetuloa mukaamme sinä runojen ystävä. Ennakkoilmoittautumista ei ole, tule kokeilemaan ainakin yhden kerran. Kokoonnumme joka kuukauden toisena maanantaina klo 13. Joka kerralla meillä on aiheenamme eri runoilija, vuorotellen nainen ja mies.  Kuulemme ensin hänen elämästään ja keskustelemme yhdessä hänestä. Jaossa on hänen runokokoelmiaan, jolloin voit valita halutessasi nopealla valinnalla runon ja lukea sen muille. On mukava kuulla sen herättämiä ajatuksia ja jakaa yhdessä sen tuomia vaikutelmia. Osa meistä valitsee jo kotona runoja, jotka haluaa lukea ja saada yhdessä uusiakin kokemuksia niihin liittyen. Kymmenen vuoden kokemuksella voin sanoa, että uusia ajatuksia saa joka kerralla. 

Esiintyvä lausuntaryhmä Virvat:

Yhdistyksessä toimii esiintyvä lausuntaryhmä Virvat, jolta voi tilata ohjelmaa tilaisuuksiin. Lisätietoja ja varaukset sähköpostitse 

Virvat-ryhmä on toiminut vuodesta 1981 tehdäkseen kalevalaista sanataidetta tunnetuksi. Viisihenkisen ryhmän esityksissä sovelletaan suomalaisen kansanperinteen aiheita nykykulttuuriin ja hyödynnetään sanan ohella musiikillisia ja näytelmällisiä keinoja. Virvat esiintyy sekä yksityisissä juhlissa että julkisissa tapahtumissa. 

Sommelo

Yhdistyksellä on oma toimitila Sommelo, joka sijaitsee osoitteessa Runeberginkatu 37 A 6 (1. krs). Lisätietoja ja varaukset

Petra Nikkinen  ,  puh.040 521 7772

Syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, häät, ristiäiset, hautajaiset tai muut juhlat tulossa? Sommelo on hieno paikka viettää juhlia ja muita tilaisuuksia:

- sadan neliön huoneisto Töölössä, tilaa 50 hengelle, juuri remontoitu

- hyvin varusteltu keittiö (astiat, tiskikone ym.)

- hyvät kulkuyhteydet (bussit, raitiovaunut)

- kodikas tunnelma

Voit vuokrata Sommelon jäsenhintaan 100 euroa/tilaisuus. Yhdistyksen ulkopuolisille hinta on 160 euroa/3h.